#CAMPER #SCHOTLAND #FERRY
In deze eerst vlog van deze nieuwe serie zie je dat we richting Scotland gaan met de camper! Ik mijn pa en ChiKo en Trixie zijn weer klaar voor nieuw avontuur en nemen jou weer mee natuurlijk! Voordat we kunnen gaan genieten van die overweldigende mooie land moeten we eerst de grote plas over. Nadat we onze camper hebben volgeladen voor de 3 weken durende trip rijden we naar IJmuiden daar waar de ferry van DFDS vandaan vertrekt. Het is een hele belevenis om zo met je camper aan boord van deze grote ferry te rijden, maar alles gaat gesmeerd en als we goed staan op het autodek kunnen we onze hut gaan opzoeken waar we ook een overnachting zullen meemaken op zee.

We krijgen nog een rondleiding over het schip dat 1400 passagiers mee kan nemen. Als eerste mogen we een kijkje nemen op de indrukwekkend grote brug, de 2de officier verteld waar alle knopjes voor zijn, nou ja niet allemaal want dan sta ik er volgende week nog.

Ook word ik meegenomen de machinekamer in. Je weet echt niet wat je ziet en het is er zo groot dat je gewoon kunt verdwalen.

Er is genoeg te doen aan boord, maar voor ons is het het belangrijkst dat de honden uitgelaten kunnen worden op het speciale huisdieren dek. We hebben dan ook een huisdiervriendelijke hut geboekt waar de honden in kunnen verblijven tijdens de overtocht. In de volgende vlog zie je dat we voet op vast land zetten en we links moeten gaan rijden. Nou dat was een heel ding kan ik je alvast verklappen!

Veel plezier met kijken!

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar info@devloggendebestemming.nl voor de mogelijkheden!

Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *