#ONSTUIMIG #CAMPERAVONTUUR #SPANJE
Een onstuimige start van ons nieuwe camperavontuur, zo kan ik het wel noemen. Des te meer zin hebben we om de warmte en het zonnetje op te gaan zoeken in Spanje. Voordat we vertrekken gaan we nog even langs de garage waar de camper een grote beurt krijgt en voorzien wordt van 4 nieuwe banden. Mijn pa laat gelijk even zien waar hij zijn hele werkende leven heeft gewerkt in het autobedrijf dat hij runde. Er komen veel mooie herinneringen boven.

In de stromende regen verlaten we Nieuw-Lekkerland en gaan richting onze eerst stop in de Belgische Ardenne. Het leek ons mooi om Dinant aan te doen en daar hebben we zeker geen spijt van. We gaan een aantal interessante highlights af. 1 heel diep onder de grond en de ander juist ver boven met een mooi uitzicht. Kijk mee naar de eerste vlog van die Spaanse camperavontuur!

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.