#KICK #SCHAATSEN #HOND
We beginnen en eindigen deze vlog in een prachtig winters decor. Afgelopen week was het echt winter in ons land en dat leverde prachtige Hollandse plaatjes op. Ik en mijn pa hebben er erg van genoten, maar ook ChiKo en Trixie konden hun lol niet op. Het ging toch kriebelen bij jij en ik heb mijn schaatsen uit het vet gehaald om het weer eens na lange tijd te gaan proberen op een ondiep slootje in de polder. Nou dat was wat, het ijs kraakte aan alle kanten en het was best spannend of het mij kon houden. ChiKo stond te springen om ook op het ijs te kunnen. Natuurlijk, gaan we doen. Hij trok me vooruit op het ijs als een ware husky. Mijn ultieme kick om die samen met ChiKo te doen. Dit pakken ze me niet meer af!

En je ziet het laatste deel van onze campertrip die achter de rug is. We vertrekken vanuit Cochem en rijden door het prachtige Eifelgebied over zeer smalle bergweggetjes. Soms leken het wel fietspaden. Voordat we weer thuis aankomen doen we nog 1 stop in Gerolstein. Daar woont Mariel met haar ouders. Ze is een vaste kijker van de Vloggende Bestemming en is ernstig ziek. Ze stuurde me een bericht dat ze ons graag in het echt wilde ontmoeten omdat dat voor haar een lichtpuntje zou zijn in een zwaren tijd. Dat besloten we dus te doen en hadden daar absoluut geen spijt van. Wat een warm welkom van deze dappere vrouw die meer dan 20 uur per dag in een warm bad moet liggen om minder pijn te hebben. Je ziet haar verhaal in deze vlog.


Veel plezier met kijken!


Hieronder een overzicht van de plaatsen die wij hebben bezocht tijdens onze trip.

1 – Tolkamer – Parking Rijnkade – Nederland
2 – Dusseldorf – Parkplatz Rheinterasse/Tonhalle – Duitsland
3 – Koblenz – KnausCamp Rhein-Mosel – Duitsland
4 – Bacharach – Stellplatz Sonnestrand – Duitsland
5- Heidelberg – Camping Heidelberg aan de Neckar – Duitsland
6 – Heidelberg – Wohnmobilstellplatz Heidelberg – Duitsland
7 – Rothenburg ob der Tauber – Stellplatz Rothenburg – Duitsland
8 – Landsberg am Lech – Waitzinger Wiese – Duitsland
9 – Schwangau – Camping Bannwaldsee – Duitsland
10 – Ehrwald – Camping Dr. Laut – Oostenrijk
11 – Innsbruck – Parkplatz Kaiserjagerstrasse 1 B bij voetbalveld – Oostenrijk
12 – Oberkrimml – Parking Naturpark en gasthof Finkau – Oostenrijk
13 – Gerlos – Alpencamping Gerlos – Oostenrijk
14 – Dettenhausen – Wanderparkplatz am Herzog-Jager Pfad – Duitsland
15 – Saarburg – Reisemobilpark Saarburg – Duitsland
16 – Graach an der Mosel – Sun-Park Mosel – Duitsland
17 – Gerlostein – Hier hebben we overnacht bij een kennis

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.