#vloot #bijboot #hond
In deze vlog zie je dat ik geniet van het lentezonnetje en een bezoekje breng aan mijn buren op de steiger. Zij hebben een prachige SK kotter en ik ga gezellig langs voor een bakkie koffie en mag een kijkje nemen aan boord.

Samen met mijn stagiair Jordy ga ik naar mijn vaders huis om daar zijn rubber bootje op te halen die ik voorlopig even mag gebruiken voordat ik er zelf eentje ga aanschaffen. Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik nu wil hebben maar heb wel een gaaf exemplaar gezien die ik wil hebben. Een aircat, een bijzonder rubberbootje waar hond ChiKo makkelijk op kan stappen en er gaaf uit ziet! En heb de wens om een electromotor te hebben maar daar moet ik me nog wat beter in verdiepen.

Ook zie je dat ik ChiKo zijn eerste verjaardag ga vieren bij Mignon thuis en die heeft weer helemaal uitgepakt en het thema is Spaans, want ja ChiKo is Spaans.

Volgende week gaan we met de brandweercamper naar Zuid Laren waar Jordy vandaan komt en hij gaat Mignon en mij het gebied laten zien!


Veel plezier met kijken!

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Veel plezier weer met kijken!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.


Tot de Vloggende Bestemming!

Groeten Kees & ChiKo
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.