#AANKOOP #TESTEN #RUW
In deze vlog zie je dat ik samen met mijn pa mijn nieuwe aankoop ga ophalen. Achter mijn rubberboot hing een 5 pk buitenboordmotortje, maar die was zo lui dat ik wel iets meer pit wilde om af en toe een even lekker hard te gaan. Dus gekozen voor een 8pk en die gaan we eens even testen. Het vaarwater is best wild dus we kregen de vuurdoop op de Oude Maas.

Ook ga ik bij mijn pa langs om mijn brandweerwagen eens onder handen te nemen. Hij is zo verkleurd dat ie ipv rood bijna roze is. Dat wordt poetsen. Pa is druk bezig met het verbouwen van het kippenhok en heb iets lekker mee genomen voor bij de koffie, maar door een dommigheid van mij heeft er een brutale diefstal plaatsgevonden en heb zo’n vermoeden wie daar achter zit.

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nlCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.