#LIMBURG #WATEROVERLAST #JACHT
In deze vlog zie je o.a. een verslag van mijn havenvriend Arie Leewis. Hij is met zijn vrouw en hondje op vaarvakantie in Limburg met zijn motorjacht de Henrique. Ze hebben motorproblemen gekregen waardoor ze de sluis van Maasbracht niet hebben kunnen passeren. Achteraf een geluk, want anders hadden ze in Maastricht gelegen waar het op dit moment goed mis is. Ze mogen de aankomende dagen niet gaan varen en moet op hun plek in Maasbracht blijven liggen. Arie laat in een korte vlog even zien wat zij daar nu allemaal meemaken en hebben gezien. Ik wens Arie en zijn vrouw veel sterkte en ook de andere watersporters die in dat gebied zijn.

Ook zie je in deze vlog dat de boot van mijn vader die hij verkocht heeft met een enorme bootlift uit het water wordt gehaald en op een vrachtwagen wordt gezet om op transport te gaan richting Friesland.

En ga ik me voorbereiden op de plaatsing van het dubbelglas dat ik op mijn boot ga krijgen. Het was even wachten totdat het klaar was allemaal, maar het lange wachten wordt beloond.
In de volgende vlog zie je dat ze het gaan plaatsen met 3 man sterk. Spannend!

Woensdag om 20:00 uur kan je weer kijken naar een nieuwe vlog!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.


Veel plezier weer met kijken en tot de Vloggende Bestemming!

Groeten Kees & ChiKoCredits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *