#boot #helipad #water
In deze vlog zie je dat ik samen met Mignon verder ga met het schilderen van mijn interieur in de boot. Het is een hele verandering en ik vind het heel geslaagd en er blij mee! Als ik en Mignon samen werken gebeurt er altijd wel wat dus nu ook weer.

Ook heb ik samen met maatje Patrick stickers geplakt op de boot. Onder andere het nieuwe logo van De Vloggende Bestemming. En heb ik vanaf nu mijn eigen helipad. Slaat natuurlijk helemaal nergens op maar ik vind het hilarisch. Het stickers plakken op de boeg van mijn boot hebben we vanaf de sup gedaan van Mingon en dat ging niet helemaal gesmeerd haha.

Het resultaat mag er zijn hoor en ik vind het heel gaaf geworden.


Veel plezier weer met kijken!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.


Veel plezier weer met kijken en tot de Vloggende Bestemming!

Groeten Kees & ChiKoDe snel(zelf)test die ik heb gedaan is van Newspine
https://newspine.nl/shop/product/lepu-sneltest/


Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *