#klussen #jacht #dordecht
In deze vlog zie je dat ik mijn goede vriendin aan boord krijg. Zij is kunstenares en instagram fenomeen en maakt hele gave tekeningen. Ze gaat voor mijn nieuwe intro voor de vlog ChiKo en de boot tekenen. Het resulaat mag er weer zijn hoor!

Ook zie je dat ik de eerste storm aan boord meemaak. Het ging er heftig aan toe, ik besloot mijn mand uit te gaan om alles maar even te checken!

En ik had nog geen gordijnen die de voorkant van de salon afsluiten en heb hulp gekregen van mij oude buurvrouw, met naaimachine in de aanslag heeft ze gezorgd dat ik wat meer privacy heb en het ziet er gelijk wat huiselijker uit!

Mocht jij ideeen hebben rondom alles dat met mijn schip te maken heeft laat het dan vooral weten in de commentaren onder deze video. O ja….. misschien weet je nog wel een leuke naam?

En mijn vlogs zijn nu ook te zien via https://watersport-tv.nl het super leuke online platform voor de watersport liefhebben en ik ga ook voor hun hele leuke dingen doen.

Kortom…… er gaat heel veel gebeuren de aankomende tijd dus hou mijn kanaal in de gaten en abonneer ook even en druk op het belletje zodat je meteen ziet wanneer er een nieuwe video is.

Veel plezier met kijken!

Tot de Vloggende Bestemming

Groetjes Kees & ChiKo

Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *