#brandweer #camper #zeeland
Ik verlaat de boot dit keer even voor een paar relaxte dagen in Zeeland.
Ik haal mijn verbouwde brandweerwagen tot camper weer uit de stalling en maak hem weer eens lekker schoon. Klaar voor een mooi weekend!

Mingon heeft vlak bij de Brouwersdam een huisje geboekt en ik bezoek haar. Ik rij naar de kust via een prachtige route en heb al meteen vakantiegevoel.

Ik pik Mignon op voor mooie avonturen de aankomende dagen.
Zo gaan we lekker met de honden naar het strand. ChiKo is nog herstellende van een abceswond en Mignon heeft bedacht om haar panty op te offeren aan ChiKo zodat zijn wond beschermt blijft, een erg vindingrijke oplossing. Ook gaan we nog een echte Zeeuwse specialiteit kopen bij een plaatselijke bakker.

Voor het avondprogramma hadden we bedacht om te dineren boven op het dak van de brandweer en zo prachtig uitzicht te hebben op het strand en de Noordzee. We hebben een hele gave setting gebouwd.

De volgende dag krijg ik van Mignon die kunstenares is een schildersles. Dit doen we ook op een prachige locatie en het is misschien wel het mooiste mobiele schildersatelier van Nederland geworden.
Ik bedacht om ChiKo te gaan schilderen en was best blij met het resultaat!

En als jij een van de schilderijen wil winnen, laat dan een leuke reactie achter in de comments onder deze video welk schilderij je wilt hebben en waarom! Misschien is ie dan wel voor jou!


Veel plezier weer met kijken!

Groeten Kees & ChiKo

Mocht jij ideeen hebben rondom alles dat met mijn schip te maken heeft laat het dan vooral weten in de commentaren onder deze video. O ja….. misschien weet je nog wel een leuke naam?

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl het super leuke online platform voor de watersport liefhebben en ik ga ook voor hun hele leuke dingen doen.Er gaat heel veel gebeuren de aankomende tijd rondom het schip dus hou mijn kanaal in de gaten en abonneer ook even en druk op het belletje zodat je meteen ziet wanneer er een nieuwe video is.

Veel plezier met kijken!

Tot de Vloggende Bestemming!

Groetjes Kees & ChiKo

Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.