#MOTOR #BRANDWEER #DUBBELLUCHT
In deze vlog zie je dat mijn monteur Thijs samen met zijn collega’s de motor uit de VB001 haalt. Een heel spannend moment want er is niets zeker. Niet zeker dat de motor eruit gehaald kan worden zonder de halve voorkant te hoeven slopen en niet zeker dat de motor goed is. Thijs heeft wel gezien dat de motor niet “vast” zit, maar dat is nog geen garantie dat ie ook lekker zal gaan lopen Ze komen voor veel uitdagingen te staan, want de 5 versnellingsbak die bij de nieuwe motor zit is in slechte staat. Het wordt een hele puzzel om de motor die uit een Mercedes G klasse komt te monteren. Ik doe deze hele operatie omdat de “nieuwe” motor 25 pk extra zou moeten hebben en ik wat beter vooruit zou moeten kunnen en meer pk’s levert ook in bergachtige gebieden winst op.

Binnenkort zie je dat de andere motor erin gaat en of hij wil gaan draaien.

Ook zie je in deze vlog dat ik samen met mijn maatje Merijn en ChiKo afreis naar Terwolde voor het najaarstreffen van de dubbelluchtclub. Dit is een meeting van mensen die voornamelijk oude mercedes Hanomag bussen hebben met dubbele banden achter. Dit weekend komen zo’n 350 eigenaren samen om hun passie te delen en verhalen uit te wisselen. Ik moet daar natuurlijk even een kijkje nemen als was het jammer dat ik niet met de VB001 kon omdat die natuurlijk nog in de garage staat. Misschien dat ik bij het volgende treffen er wel ben met mijn bus!
Genoeg leuks dus weer in deze vlog!

Veel plezier met kijken!

Groeten Kees & ChiKo


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne SahupalaCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.