#MACHINEKAMER #SLEPERTJE #OUD
In deze vlog zie je dat we afgemeerd zijn bij een hele vloot oude slepertjes en we een hele gezellig avond hebben gehad. Zo gezellig dat ik er nog even van bij moet komen. Super leuk is dat we een kijkje mogen nemen in de machinekamer van 1 van deze oude slepertjes. Vooral mijn pa wordt hier heel enthousiast van ze starten de motor ook nog even. En daar komt heel wat bij kijken! Zeer interessant om te zien hoe je dit doet bij zo’n oude motor.

We zwaaien de heren en dames uit waar we afgemeerd waren en gaan het Brielsemeer op met de VB002. We varen helemaal door tot we aan het einde van het meer zijn en meren af bij een jachthaven in de buurt van Oostvoorne. We nemen een kijkje in de omgeving die heel bijzonder is. Het is een combinatie van zware industrie van Europoort maar ook van natuur. We fietsen naar het Oostvoornse meer.

Veel plezier met kijken!

Dit is de link van het interview dat ik heb gehad met Watersport TV
https://youtu.be/iCJ5TMq6KVo

En hierbij de link van het uitgebreide interview met mij voor de Podcast Vaarplezier
https://open.spotify.com/episode/2EYf4vIKPD0w3LrmWb19XD?si=YcWxjI2XTpiKUZn_x_8mPA&nd=1

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala
Illustaties Studiostoutshop.nlCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI mini 3 Pro

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.