#SLOPEN #MOTORWISSEL #BRANDWEER
Deze vlog staat in het teken van klussen, zowel aan de VB001 als de VB002. Op de boot ben ik bezig om mijn behang van de wand af te halen en ook de raamlijsten. De raamlijsten worden vervangen door mooie nieuwe die gemaakt worden door Top Windows. Die zal ik binnenkort krijgen. Maar voor die tijd wil ik mijn oude vinylbehang er af halen. Het is ouderwets en ik ga dat bekleden met een mooie wandbekleding met een vinyltoplaag en is ook nog eens isolerend. Wel heel spannend want ik heb nog nooit met dit matriaal gewerkt en foutjes maken kan niet. Ik ga hulp krijgen van mijn havenvriend Erik. In de vlog van volgende week zie je dat we dit gaan aanbrengen op de wand.

Ik neem ook nog even een kijkje bij mijn pa die de carport heeft verhoogd zodat de nieuwe camper er onder kan. Dat heeft ie zelf gefixt met een vriend van hem. Trixie is ook weer stout geweest, maar mijn pa heeft daar wel mee afgerekend.

En een spannend moment, want ik ga proefrijden met de VB001. Er zit een andere motor in en ik ga voor het eerst een rondje maken en kijken wat het verschil is met de oude motor.

Dit zie je allemaal in deze vlog!

Veel plezier met kijken!

Groeten Kees & ChiKo


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne SahupalaCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.