#BOOT #LOODSEN #AFMEREN
Samen met Mignon vervolg ik onze trip langs het Eiland IJsselmonde. We ligggen in de haven van Rhoon en gaan vanuit daar met de vouwfietsen wat leuke plekjes op het eiland bezoeken. We stoppen bij zorgboederij De Buytenhof waar Mignon wat lekkere verse ingredienten heeft gekocht voor het gerecht dat ze die avond wil maken. Ook maken we een flinke klim met de benenwagen wat in het gehucht Koedood heb je een heuvel met prachtig uitzicht over de omgeving en er staat een leuke kunstwerk. Terug van ons fietsavontuur gooien we de trossen we los en gaan over de Oude Maas richting het Botlek gebied. Wat onwijs leuk om hier met je eigen boot/huisje rond te varen tussen al die grote zeeschepen. Ook wel spannend, maar ik luister mijn marifoon goed uit.

Ook passeren we over de NIeuwe Maas het centrum van Rotterdam. De VB002 onder de ‘Zwaan’ door! Zo cool.

We brengen de nacht door in de verenigings haven van IJsselmonde. We wilden eerste bij WSV De Kreek gaan liggen, maar het was te laag water en mijn boot aan de grote kant voor de haven.

We gaan met de VB003 naar het eiland Brienenoord. Misschien heb je het groene eiland wel eens gezien als je met de auto over de Brienenoordbrug rijdt. Ik was er nog nooit geweest en had geen idee dat dit best een hartstikke leuk en mooie plek is om een wandelingetje te maken.

Ook zie je in deze vlog dat we nog even een stop maken in de haven St Joris in Ridderkerk om daar nog een wandelingetje te maken door de Crezeepolder, maar dat liep wat anders dan gepland.

Veel plezier met kijken en laat even blauw duimpje achter en een berichtje in de comments onder deze video.

Volgende week ga ik met mijn pa en de 2 honden richting Zuid Limburg met de boot. Ik ben nog nooit die kant op geweest en volgende week kan je onze avonturen zien!Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.


Veel plezier weer met kijken en tot de Vloggende Bestemming!

Groeten Kees & ChiKoCredits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *