#BOOT #UPGRADE #BERGWEGEN
In deze vlog zie je dat ik bezoek krijg in mijn thuishaven van vriend Paul die met zijn motorjacht vanuit Streefkerk naar Dordt is gevaren. Mijn pa en Trixie varen met hem mee en ik kijk even rond op zijn boot en hij heeft nog een cadeautje meegenomen.
En we vervolgen onze campertrip in de Oostenrijkste Alpen. Het doel van de dag is de Krimmler watervallen te bezoeken. Een prachtige rit dwars door de bergen via hele smalle bergweggetjes. We komen door Gerlos en dat is voor ons bekend terrein, want hier zijn we vele jaren heen geweest voor wintersportvakanties en heb ik leren skien toen ik 4 jaar oud was.

Ik krijg aan het einde van de vlog nog meer bezoek aan boord van mijn boot en wel van Folkert van Top Windows. Zij hebben een nieuw dubbelglas dakluik ontwikkeld en hij wil dat graag op de VB002 plaatsten. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen want heb veel last van condens dat zich vormt bij het gare luik dat ik nu heb. Met mijn nieuwe luik dat binnenkort geplaatst gaat worden moet dat verleden tijd zijn. En Folkert heeft nog een gaaf plan in gedachte om uit te voeren op mijn boot, maar daarover binnenkort meer.

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.