#VAARTRIP #FRIESLAND #KLEM
In deze vlog zie je dat ik na een weekje rust in Sneek de trossen weer los gooi en samen met mijn pa en de 2 honden onze vaartrip van 600km weer voortzet.
Onderweg komen we onder andere door het dorpje Wergea en in de vlog kan je zien dat ik misschien beter een andere vaart had kunnen kiezen. Het was even spannend!

We hebben we zin in en onze eerste stop is Leeuwarden. We vertrekken vrij laat, maar het gaat best goed en bereiken om net iets over 16:00 uur de stad. Alleen moeten we even wachten voor een brug om de Prinsentuin te bereiken want die draait niet tussen 16:00-18:00 uur. We komen uiteindelijk aan in de Prinsentuin. Het is prachtig en hebben een mooi plekje kunnen vinden. Vorige week was dat lastiger van toen was het in de vakantietijd nog veel drukker.

We trekken met de fiets Leeuwarden in en ik ben aangenaam verrast! Wat een leuke stad met ook veel interessante historie. We genieten van ons verblijf in deze stad.

Veel plezier met kijken!


Zondag 10:00 uur kan je weer kijken naar een nieuwe vlog!

Groeten Kees & ChiKo


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala


Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.