#CONSOLEBOOTJE #MIDDELLANDSZEE #SCHEPEN
In deze vlog zie je dat we met botenmakelaar Willem Koopman in de haven van Denia zijn. Hij heeft hier consolebootje liggen en wil ons graag meenemen voor een vaartje, maar eenmaal aangekomen worden we overvallen door de sterkte wind die ineens is gaan opzetten. We stappen in maar of we de Middellandse zee op durven dat zie je in deze vlog.

Ook zie je dat we weer verder trekken met de camper en gaan op weg naar een bijzonder schiereiland in de buurt van Cartagena. Onderweg rijden we over een prachige bergweg waar vele villa’s staan aan zee. We passeren ook nog Calpe een populaire badplaats bij Nederlanders en voor de kust lijkt een enorme rots zo de Middellandse zee uit te komen. Een prachtig gezicht en stoppen even om dat mooie plaatjes te maken. Volgende stop is Cabo de Palos, een indrukwekkend uitkijkpunt op de kop van de kaap. Op dit punt zijn heel veel schepen vergaan en dat is niet zo gek om te bedenken want overal komen gevaarlijke rotsen uit de zee. We rijden verder naar onze overnachtingsplaats en dat is aan het einde van een lange landtong. We rijden over de smalle strook die door zee loop. Het heeft iets weg van de Florida Keys. We hebben mazzel, want staan op een machtig plekje!

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.