#POLITIEVOERTUIG #OFFROAD #BARCELONA
In deze gloednieuwe vlog zie je natuurlijk weer camperavontuur vanuit Spanje! We staan op het punt om te vertrekken met onze fietsen en hondenfietskar naar het centrum van Barcelona. Een perfecte manier om deze toffe stad te bezoeken. Het wordt een flitsbezoek want ik heb de stad al meerdere keren gezien en mijn pa is er ook al geweest maar gaan toch even genieten van een aantal leuke highlights van de stad!

En in deze vlog zie je ook dat ik een kijkje krijg in de camper van onze achterbuurman. Hij heeft een Iveco Daily uit begin jaren 90 omgebouwd als camper en daar ben ik natuurlijk reuze nieuwsgierig naar. Stiekem hou ik heel veel van dit soort voertuigen en al helemaal als ze ook een beroepsverleden hebben. Deze heeft een politiefunctie gehad als ME voertuig. In de vlog verteld de sympathieke Belgische buurman er veel meer over.

Ook zie je dat richting Peniscola gaan, deze kustplaats is heel interssant niet alleen vanwege de opvallende naam haha. In de volgende vlog zie je dat we op pad gaan om het prachtige plaatsje aan de kust te verkennen.

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.