#PANIEK #ENGELAND #CAMPER
In deze vlog zie je dat we met de Ferry vanuit IJmuiden aankomen in New Castle. We krijgen meteen de vuurdoop want we moeten uiteraard aan de linker kant van de weg gaan rijden en dat zorgt voor verwarring en paniek in het begin! Het is echt heel raar en hopelijk gaan we er snel aan wennen, maar we krijgen meteen te maken met heel druk verkeer in de stad. Mijn pa rijdt het eerste stuk en ik ga daarna achter het stuur zitten. Het werd een hele chaotische rit en met het zweet in onze handjes hebben we het eerste stuk gereden. Wat we mee hebben gemaakt kan je zien in deze vlog.


We stoppen net voor de grens naar Schotland in een nationaal park waar er de camper parkeren en we de nacht doorbrengen. We maken een prachtige wandeling door het natuurgebied en mijn pa voert nog een cosmetische ingreep uit aan de camper.

Veel plezier met kijken!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar info@devloggendebestemming.nl voor de mogelijkheden!

Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *