#KLEM #SLUIS #SPANNEND
Deze Zondagvlog staat weer bol van het avontuur hoor!
Ik ben wel een beetje dom geweest want toen we de sluis bij Maastricht uitkwamen ben ik kilometers lang riching Luik gaan varen en de afslag gemist richting Hasselt. Kost ons een uur maar goed het is niet anders. We varen verder over het Albertkanaal, waar je voornamelijk veel industrie hebt en echt leuk varen is het niet. Maar het bezoek aan Hasselt maakt dat allemaal weer goed! Echt een leuke bourgondische stad. We liggen in de leuke verenigingshaven met splinternieuwe steigers.
De dag erna varen we verder en doen nog 1 tussenstop voordat we Antwerpen bereiken.
We komen in een grote sluis terecht in Olen. Ik moet schutten samen met een heel groot binnenvaartschip en dat past allemaal nog maar net! Maar spannend is het wel.
Na deze sluis moeten we nog een klein sluisje door om het plaatsje Herental te bereiken. Na dat saaie kanaal gelukkig weer groen en mooie natuur en een aardige buurvrouw die ons onthaald.


Woensdag 20:00 uur kan je weer kijken vaar het vervolg in de komende tijd ga ik 2 x per week uitzenden! Vind je dat wat? Laat het even weten onder deze video!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.


Veel plezier weer met kijken en tot de Vloggende Bestemming!

Groeten Kees & ChiKoCredits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.