#SCHIPPER #BINNENKIJKEN #KINDERDROOM
In mijn nieuwe serie ‘Schipper mag ik binnenkijken?’ neem ik een kijkje aan boord bij mensen die mij hun trots laten zien.

In deze aflevering neem ik een kijkje aan boord van de Savannah. Het 16 meter lange motorjacht van Raymond en Mark ligt op een prachtige plek in Oude Wetering, maar het liefste zijn ze op pad op de vaarwegen in ons land. Raymond is watersporter in hart en nieren en is van kleins af aan al op bootjes te vinden. Hij heeft er al heel wat versleten, maar met de aanschaf van de Savannah kwam zijn kinderdroom uit. Ik krijg een uitgebreiden rondleiding door het jacht en er komt ook nog een bijzonder verhaal boven drijven.

Veel plezier met kijken!

Groeten Kees & ChiKo


Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/…

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne SahupalaCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.