#PROEFVAART #BIJBOOT #NATPAK
In deze vlog zie je dat ik samen met mijn pa ga kijken bij een bijboot die ik kan overnemen van Willem die een trouwe volger is van De Vloggende Bestemming. Hij kan de 3 meter lange polyester bijboot niet meer gebruiken omdat ie te veel uit steekt achter zijn boot. We varen met de VB003 naar de haven in Zwijndrecht waar Willem met zijn boot ligt. Het lijkt ons een geschikt bootje voor achter de VB002.

Een paar dagen later ga ik hem ophalen met Erik die mij een sleepje wil geven met zijn Williams rib. We gaan in volle vaart over de Oude Maas, maar onderweg krijgen we te maken door hoge golven door een passerend jacht en dat levert een nat pak op.

Hoe dat ging zie je in een nieuwe vlog.

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nlCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.