#KONVOOI #DRONE #CRASH
De trossen zijn weer los! Na de winterslaap komt de VB002 weer in beweging en gaan vandaag naar het Haringvliet. Het is de openingstocht van de Koninklijke Dordtse roei en zeil vereniging waar ik lid van ben. Met 9 motorjachten gaan we in konvooi varen, voor mij is dit allemaal nieuw maar je moet alles een keer gedaan hebben he! En er gaan allemaal leuk mensen mee dus dat wordt een top tijd! Mirjam vaart gezellig met mij mee en kan wel een leuk uitstapje gebruiken. Ze is ziek en kijkt erg uit naar dit tripje en is gek op varen. We gaan overnachten bij WSV De Put, maar voor het zover is neem ik je in deze vlog mee op avontuur. Als je op het water bent gebeurd er altijd wel iets, zo ook nu want Arie van de Henrique heeft er even de balen in, waarom? Dat zie je in deze vlog!

In de volgende vlog zie je dat we o.a. naar het eiland Tiengemeten gaan en sta ik oog in oog met een mega bever!

Veel plezier met kijken!


De elektrische vouwfiets die ik rij komt van de firma Lacros uit Schijndel en voor de volgers van De Vloggende Bestemming is er nu een korting van 5% op het hele assortiment. De actie loopt t/m 17 maart 2024. Je kan de kortingscode DeVloggendeBestemming toevoegen in de winkelmand op de website van Lacros.

Dit is de link; https://www.lacros.nl/nl/

De fiets die ik heb uitgezocht is de Gemini. Als je meer informatie wilt kan he contact opnemen met een van de medewerkers van de firma.

De Fatbike fiets die je in de vlog ziet komt van Himiway en is te bestellen via de onderstaande link.

https://nl.himiwaybike.com/products/himiway-electric-fat-bike?sca_ref=2790336.kcxuISY3g5
Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.