#GREVELINGEN #VERDACHT #VLUCHTHAVEN
In deze vlog zie je dat we weer de trossen los gooien om het Grevelingenmeer op te gaan, maar net voor vertrek vraagt buurvrouw Mirjam of ik mee ga naar de Spuisluis om zeehonden te gaan kijken. Natuurlijk vind ik dat leuk en weet niet wat ik zie. In het verse water wat via de Spuisluis het meer in komt zit veel verse vis. Onderandere haring en daar komen de zeehonden op af en niet alleen deze prachtige dieren, maar ook veel hobby vissers gooien hun hengeltje. Een mooi schouwspel. We zijn van plan om naar de Archipel te gaan, maar helaas is het daar al geen plek meer. We varen verder, maar ineens gaat mijn toerenteller als een malle heen en weer. Ik ga de eerst vluchthaven in waar ik kan komen en ga checken wat het kan zijn.

Dit en nog veel meer in deze nieuwe vlog!

Hopelijk geniet je weer mee!

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nlCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI mini 3 Pro

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *