#jacht #boatlife #vlog
In deze vlog zie je dat ik mijn 21 jarige stagiair Jordy Jager uit Zuid-Laren verras op zijn eerst stage dag met een rondvaart door het prachtige Dordrecht. Een leuke manier om zo de stad beter te leren kennen. De luxe Italiaanse watertaxi uit 1997 van Si Barone komt voorgevaren en hij weet niet wat hij ziet. Jordy heeft nog weinig op het water doorgebracht en vind het prachtig. Natuurlijk gaan we even vol gas op de Oude Maas en ja dat is wel helemaal super gaaf! Schipper Joost maakt er een leuke ervaring van met een praatje onderweg bij interessante punten.
Een dag die hij niet Jordy niet snel zal vergeten!

Ik geef de 21jarige Jordy de opdracht om een vlog op te nemen rondom zijn verhuizing van Zuid-Laren naar Delft waar hij gaat wonen in de tijd dat hij stage loopt. Hij doet een opleiding AV specialist en is meteen een goede manier om te leren een leuke vlog te maken.

Ook zie je in de vlog dat mijn buurvrouw Mignon Nusteling even gezellig langskomt voor de Vrijdagmiddagborrel. Ze komt aan met haar sup op geheel eigen wijze en heeft champagne meegenomen! Wat een feest!

Veel plezier weer met kijken!

Groeten Kees & ChiKo

Mocht jij ideeen hebben rondom alles dat met mijn schip te maken heeft laat het dan vooral weten in de commentaren onder deze video. O ja….. misschien weet je nog wel een leuke naam?

En mijn vlogs zijn nu ook te zien via https://watersport-tv.nl het super leuke online platform voor de watersport liefhebben en ik ga ook voor hun hele leuke dingen doen.Er gaat heel veel gebeuren de aankomende tijd rondom het schip dus hou mijn kanaal in de gaten en abonneer ook even en druk op het belletje zodat je meteen ziet wanneer er een nieuwe video is.

Veel plezier met kijken!

Tot de Vloggende Bestemming

Groetjes Kees & ChiKo

Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.