#HYPERMODERNE #BINNENVAARTTANKER #MEEVAREN
Toen mijn vriend Erik Kardas mijn uitnodigde om een keer mee te varen op zijn binnenvaarttanker de ‘Gibraltar’ hoefde ik niet lang na te denken natuurlijk. Vlogcamera mee en gaan met die banaan.

De binnenvaarttanker van Erik en zijn vrouw Diana is vorig jaar opgeleverd en uitgevoerd met de laatste technische snufjes. Super interessant en heb hem het hemd van het lijf gevraagd en ervaren hoe het is om te werken en leven op een binnenvaartschip. Ik dacht dat dat best suf kon zijn maar ik heb mijn mening ingetrokken hoor!

In de aankomende vlogs kan je de avonturen gaan bekijken die ik heb meegemaakt aan boord van die 110 meter lange schip. Ik heb zelf mogen varen, ben onderdeel geweest van een brandoefening en een unieke rondleiding gekregen in de roef (woonkamer) en ook de machinekamers. Je weet niet wat je ziet!

Aan het einde van de vlog kan je kijken naar een nieuw item binnen de vlog en dat is het ‘Vloggende Bestemming’ nieuws. Je krijgt van mijn kort het meest onbelangrijke maar leukste nieuws van Nederland. Zo kom je onder andere te weten waar Trixie uit de tuin van mijn vader ontsnapt.

Heb jij nog een leuk nieuwtje voor me? Laat het me weten in de comments!
Veel plezier met kijken!

Groeten Kees & ChiKo


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.


Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne SahupalaCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.