#YACHT #INRUILEN #NIEUWAVONTUUR
In deze vlog zie je dat we van het Brielsemeer terug varen naar de thuishaven in Dordrecht. In de Voornsesluis komen we een bijzonder vriendelijke sluismeester tegen met een mooi verhaal.

Ook zie je dat ik me samen met mijn pa aan het voorbereiden ben voor onze campertrip naar Duitsland en Oostenrijk. Er staat weer een spannend nieuw avontuur voor de deur en heb er heel veel zin in. Maar voor het zover is moet er nog het een en ander gebeuren aan de VB00PA.

In de volgende vlog zie je dat we op pad gaan en ons avontuur beginnen.

Veel plezier met kijken!

De Victron Phoenix 12 / 500 omvormer heb ik aangeboden door;
https://www.bluepowershop.nl/
Jij als kijker van De Vloggende Bestemming kan nu 10% korting krijgen (alleen op niet afgeprijsde artikelen) in hun webshop als je bij het afrekenen de kortingcode VB0010 invoeren.Het koudschuim matras dat ik aangeboden heb gekregen komt bij Qmatras vandaan uit Nijkerk. Kijk op https://qmatras.nl voor meer informatie, Gert verteld je er graag meer over!

Mijn nieuwe titelsong is geproduceerd door Dordtse rasmuzikant Randy Derkhof, ook zijn vrouw Barbara wil ik graag bedanken voor het inzingen van het achtergrond koortje. En Kees Elsman die het alles invult met de mondharmonica.Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Camera: Sony ZV1
DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI mini 3 Pro

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *