#ROER #DIEFSTAL #CAMPER
In deze vlog zie je dat we vlak voor vertrek vanuit Heidelberg schrikken van een brutale diefstal vlakbij de camper. Een beetje onthutst gaan we naar onze Vloggende Bestemming en dat is het Middeleeuwse Rothenburg ob der Tauber. Het een een touristische hotspot en wij zijn daar ook wel heel benieuwd naar. De route de we afleggen is weer prachtig. We rijden alleen maar over binnendoor wegen die ons keer op keer verassen in schoonheid. We hebben een leuke camperplaats uitgekozen, waarvandaan we snel in het centrum zijn. De avonturen die we daar meemaken zie je weer in deze vlog.

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *