#BOTEN #VERKEERSCENTRALE #RONDLEIDING
In deze vlog krijg ik een uniek kijkje achter de schermen bij de Regionale verkeerscentrale Dordrecht. Speciaal voor de Vloggende Bestemming gaan de deuren van deze dynamische plek aan de Handelskade in Dordrecht open. Jan Koenen is een trouwe volger van mij en werkt als verkeersleider en nodigde me uit om eens een kijkje te nemen op deze dynamische locatie. Samen met Erik en Diana kijken we ons ogen uit. Super interessant om dat eens te bekijken en te zien wie de mensen zijn die daar hard aan het werk zijn om alles in veilige banen te begeleiden.

Jan geeft ook nog een aantal nuttige tips voor watersporter hoe juist te handelen als je jezelf meld bij de verkeerscentrale
Veel plezier weer met kijken!

Groeten Kees & Theo
ChiKo & Trixie


Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.Het is zover ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nlCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.