#schip #wrappen #metamorfose
In deze vlog zie je dat ik samen met mijn maatje Patrick de keukenbladen ga wrappen. Patrick heeft een beletteringsbedrijf in Sliedrecht en doet ook veel aan wrappen dus heel handig om zo’n vriend te hebben.
Heel leerzaam om te zien hoe hij dat doet en binnen een paar uur zo’n groot verschil maakt in de look van de keuken. Echt vet!

Stagiair Jordy is er ook weer bij hoor en die krijgt ook wat leuke klusjes te doen. Wat weer voor enige hilariteit zorgt. De kleuren passen heel mooi bij elkaar en precies zoals ik het bedacht had.

Mijn vader komt ook na lange tijd weer even naar de boot. Hij is nu mantelzorger voor mijn moeder en kan niet zoveel de deur uit maar leuk dat ie even wat pakketjes kwam bezorgen en weer ouderwets gezellig.

Later op de dag komt hij nog een keer langs met mijn moeder die uitbehandeld is helaas, maar ze wilde heel graag nog een keer de boot zien en alle kijkers bedankt voor de lieve berichtjes en kaartjes. Een heel mooi en puur moment dat me best zwaar viel. Maar prachtig om dit moment ook te hebben voor later.Veel plezier weer met kijken!

Groeten Kees & ChiKo

Mocht jij ideeen hebben rondom alles dat met mijn schip te maken heeft laat het dan vooral weten in de commentaren onder deze video. O ja….. misschien weet je nog wel een leuke naam?

En mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl het super leuke online platform voor de watersport liefhebben en ik ga ook voor hun hele leuke dingen doen.Er gaat heel veel gebeuren de aankomende tijd rondom het schip dus hou mijn kanaal in de gaten en abonneer ook even en druk op het belletje zodat je meteen ziet wanneer er een nieuwe video is.

Veel plezier met kijken!

Tot de Vloggende Bestemming!

Groetjes Kees & ChiKo

Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.