#boot #plannen #vaarzeizoen
In deze vlog zie je dat ik samen met Mignon een grote doos ga uitpakken met allemaal spullen die ik heb gekocht om de boot een beetje in te richten en aan te kleden. Het was een soort inpulsaankoop en Mignon gaat eens kijken wat voor keuzes ik heb gemaakt en zij steekt haar mening niet onder stoelen of banken haha. Ik heb een aantal dingen gekocht die helemaal niet handig zijn voor op een boot en dat zorgt voor enige hilariteit. Ook heb ik nieuwe stoelen gekocht die we nog in elkaar moeten zetten en dat gaat niet zonder slag of stoot.

En jullie hebben veel leuke vragen ingestuurd voor de Q&A die ik samen met stagiair Jordy ga behandelen. Bedankt voor de inzendingen, helaas heb ik ze niet allemaal kunnen beantwoorden omdat het ander te lang zou worden.


Veel plezier weer met kijken!

Groeten Kees & ChiKo

Mocht jij ideeen hebben rondom alles dat met mijn schip te maken heeft laat het dan vooral weten in de commentaren onder deze video. O ja….. misschien weet je nog wel een leuke naam?

En mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl het super leuke online platform voor de watersport liefhebben en ik ga ook voor hun hele leuke dingen doen.Er gaat heel veel gebeuren de aankomende tijd rondom het schip dus hou mijn kanaal in de gaten en abonneer ook even en druk op het belletje zodat je meteen ziet wanneer er een nieuwe video is.

Veel plezier met kijken!

Tot de Vloggende Bestemming!

Groetjes Kees & ChiKo

Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.