#motor #boot #sup
In deze Zondagvlog zie je dat ik afreis naar Rhezerveen om een motor op te halen die in heb gekocht via Marktplaats. Waarom een andere motor? De bedoeling is om die te plaatsen in mijn brandweercamper de VB001. De motor die er nu in zit heeft te weinig por om tegen wind in te komen of een heuveltje op te komen. Deze motor komt uit een Mercedes G-klasse en heeft 25 pk meer dan ik nu hebt. Er moet wel heel wat aangepast worden, maar dat is wel heel leuk om te doen en te laten zien en ben heel benieuwd hoe dat zal gaan.

Ook legt mijn pa even simpel de werking van een motor uit. Motortechniek voor beginners.

En zijn we op de VB002 waar ik aan de gang ga met mijn nieuwe supboard. Niet alleen ik want mijn pa wil het ook wel even proberen, maar of dat goed gaat kan je zien in de vlog!

En ChiKo gaat ook mee op de sup! Maar het afstappen ging nog niet helemaal gesmeerd.

Veel plezier weer met kijken en tot de Vloggende Bestemming!

Groeten Kees & ChiKo


Woensdagavond 20:00 uur kan je weer kijken naar een nieuwe vlog!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.