#ICONISCH #AUTO #AFGROND
In deze vlog laat je mijn nieuwe auto zien. Nou ja nieuw… hij is 25 jaar oud, maar is een iconisch model en hij valt lekker op met zijn rode kleur.

En je kan kijken naar het vervolg van ons camperavontuur door in Schotland. Ik verlaten het Loch Ness en gaan verder naar het Noorden en rijden over een prachtige kustweg. We komen uit in de buurt van Wick. En wat een bijzonder gaaf plekje we daar hebben gescoord moet je zeker even zien. Het laat je zien dat je als mens in deze natuur heel nietig kan zijn.

En we doen nog 2 hele mooie plekken aan waar het lijkt of je in een filmdecor loopt. Geniet lekker mee!

Veel plezier met kijken!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar info@devloggendebestemming.nl voor de mogelijkheden!

Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *