#BOOT #LEVENSGEVAARLIJK #GAS
Allereerst wil ik jou een gelukkig, maar vooral gezond nieuwjaar wensen voor dit nieuwe jaar dat weer voor ons ligt. Hopelijk wordt het een mooi jaar waarin we in een wat rustiger vaarwater komen. Ik heel veel zin om weer naar veel Vloggende Bestemmingen te gaan en jou weer mee te nemen via de vlog met mijn avonturen. Aan het einde van de vlog meer daaroveer.

Deze vlog is grotendeels opgenomen op de VB002. Allereerst komt trouwe volger Arie den Dulk aan boord en die gaat iets heel gaafs doen met een miniatuur schip!

En snij ik een belangrijk thema aan en dat is brandveiligheid aan boord. Gaskeuring, brandblussers, rook/CO melders. Ik zeg heel eerlijk dat ik daar niet heel veel mee bezig ben geweest en dat is niet goed. Ik kook op gas en als je dat doet moet alles veilig zijn. Ik heb een inspectie laten uitvoeren door Ad Dekker van DekkControl uit Sliedrecht en die doen dat dagelijks op binnenvaartschepen, maar ook kleinere boten zoals die van mij.

Er kwam veel aan het licht dat verbeterd moest worden en ben me rot geschrokken en heb er zelfs slecht van geslapen. Ad heeft me een spiegel voorgehouden en daar ben ik blij mee want je moet er niet aan denken dat je een gasexplosie krijgt aan boord.

Misschien heb ik jou wel geïnspireerd om even naar de brandveiligheid te kijken aan boord van jou boot, camper of huis.

Deze inspectie heb ik van Ad aangeboden gekregen en ook de middelen die er voor gaan zorgen dat het veiliger worden. In de volgende vlog zie je dat we daarmee direct aan de slag gaan en ik van het gas af ga en een inductiekookplaat ga installeren!

Dit is de link naar het het bedrijf van Ad Dekker – DekkContol
https://dekkcontrol.com

Veel plezier met kijken!

Groeten Kees & ChiKoHet is zover ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!


Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.


Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nlCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.