#HYPERMODERNE #BLUSROBOT #BRANDWEER
Hou je vast want deze vlog staat bol van spektakel! We krijgen een rondleiding in de brandweerkazerne van de Oostenrijkse plaats Ehrwald. Zij bezitten een unieke blusrobot van het merk Magirus. Het is de eerste van dit type in Europa en wij krijgen een demonstratie van deze gave machine die gebruikt wordt voor onder andere tunnelbranden. Ook kan hij een slachtoffer transporteren en dat hebben we geweten. We hebben een scenario bedacht waarin mijn pa een hoofdrol heeft. Dit moet je zeker even zien want hij speelt zijn rol weer met overgave. Ook wordt er nog een speciale drone ingezet voor deze oefening. Deze drone heeft een wamtebeeldcamera die gebruikt wordt om mensen te kunnen vinden die vermist zijn.

Ook mag ik het bakje in van de ladderwagen en wordt naar een hoogte van 32 meter gebracht. Iets wat voor mij beste spannend is, want kamp met een lichte vorm van hoogtevrees.

Kortom genoeg ingredienten voor een spannende vlog!

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.