#HORROR #SCENARIO #JACHT
In deze vlog zie je dat ik samen met mijn pa en Trixie en ChiKo onderdeel zijn van een oefening van de brandweer van Dordrecht. Marco de Vreede is teamleider en is een kennis van ons en vond het nuttig eens te oefenen met een jacht. Dat laat ik me maar 1 keer zeggen, want dat wil ik wel meemaken. Mijn pa heeft een hoofdrol in het scenario, want hij is met een vriend gaan varen en bij aankomst in de haven heeft hij een aanvaring veroorzaakt en is zijn vriend bewusteloos overboord geslagen. Ook is er rook gesignaleerd en is mijn pa gewond geraakt. Alle ingredienten voor een mooie oefening! En dat was spectaculair, want er kwam een hoogwerker en een heus duikteam.

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nlCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *