#HOLLANDS #GLORIE #GERLOS
In deze vlog zie je dat we met de camper aankomen op een camping in Gerlos. Het is Hollands Glorie hier! De campinggasten zijn veelal Nederlanders en vermaken zich prima samen. We zijn van harte welkom om een hapje en een drankje mee te doen. Wat een gezelligheid!
Ze komen net als wij voor de jaarlijkse almabtrieb, dan gaan de koeien vanuit de bergen terug de stal in. Hier komen vele Nederlanders op af en maken er een feestje van. In de volgende vlog zie je dat we dit festijn meemaken.

We stonden deze nacht trouwens op een magisch mooie camperplaats in Hoch Krimml. Je bent er in de avond en nacht erg op jezelf aangewezen en is dan verlaten. Overdag zijn er veel fietsers en wandelaars. Wij gaan ook nog een mooie pittige wandeling maken!

In deze vlog zie je ook dat ik eigenaar ben geworden van een dikke kar en wel een hondenfietskar! Eerst wilde ik er niet aan maar ben nu toch overstag. Op marktplaats heb ik een mooi exemplaar gevonden die mooi past bij mijn nieuwe fatbike. Eigenlijk staat het nog wel cool ook. Maar nu is het een uitdaging om ChiKo erin te krijgen. Dat gaat een heel ding worden, want hij moet er nog niks van hebben. Het levert hilarische taferelen op.

Een van de redenen dat ik graag een fietskar wilde hebben is dat ik samen met mijn pa in Januari en Februari naar Spanje willen om daar 2 maanden te gaan overwinteren. Mijn pa betaald schuw veel geld aan Eneco dus vertrekken is goedkoper en dat is helemaal geen straf!

Zaterdag 26 November vier ik mijn 41e verjaardag en het lijkt me super leuk dat met jullie lieve trouwe volgers te doen. En wel in Cocktailbar Blauwpoort, we maken er een gezellige middag van en ook kinderen zijn van harte welkom en de entree is gratis! De consumpties zijn voor je eigen rekening, maar ik zal zorgen dat er taart is. Mijn pa komt ook gezellig met Trixie en Tiny en de brandweerwagen staat voor de deur en dan kan je die ook nog even bekijken. Ik heb er zin in en laat vooral even weten of je komt! Erik en Diana komen ook nog even om de hoek kijken.

Locatie; Cocktailbar Blauwpoort, Blauwpoortsplein 9 in Dordrecht.
Parkeren in het centrum is tegen betaling en kan op straat of in een van de vele garages.

Hopelijk zie ik je dan!

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *