#jacht #aankoop #keuring
Een aantal weken geleden heb ik dit prachtige stalen motorjacht gekocht in Belgie. Het zal mijn huisje gaan worden, want de woning waar ik nu nog een paar weken in woon, heb ik verkocht. Het leek mij ontzettend gaaf om op een boot te wonen en dat ga ik nu dus doen!

In deze vlog zie je dat mijn boot een kritische aankoopkeuring krijgt van Johan Wijermans van Boot-Check, hij is een zeer ervaren plezierjacht expert. Hij keert het hele schip binnenstebuiten om zo er achter te komen hoe de staat is. Best wel spannend kan ik je vertellen, want zo kunnen er dingen aan het licht komen die ik misschien tijdens de bezichtiging niet heb kunnen zien. Het schip ligt nu in Tholen, omdat hij daar uit het water gehaald kan worden zodat het onderwaterschip goed bekeken kan worden door Johan. Oa de staaldikte van de romp wordt gecheckt.

Ook gaan we een proefvaart maken om de motor even goed te kunnen belasten.
Makelaar Jochem is ook bij de keuring aanwezig en ook de oude eigenaar is aan boord om uitleg te kunnen geven. Samen met Jochem nemen we ook nog even een kijkje in de haven waar wat leuke schepen liggen die we in de tijd dat we moeten wachten even bekijken.

Zaterdag 2 Januari ga ik het schip samen met 2 vrienden naar de thuis haven in Dordrecht varen, maar in Willemstad maken we een stop om daar te overnachten.

Mocht jij ideeen hebben rondom alles dat met mijn schip te maken heeft laat het dan vooral weten in de commentaren onder deze video. O ja….. misschien weet je nog wel een leuke naam?

En mijn vlogs zijn nu ook te zien via @Watersport-TV , het super leuke online platform voor de watersport liefhebben en ik ga ook voor hun hele leuke dingen doen.

Kortom…… er gaat heel veel gebeuren de aankomende tijd dus hou mijn kanaal in de gaten en abonneer ook even en druk op het belletje zodat je meteen ziet wanneer er een nieuwe video is.

Tot de Vloggende Bestemming

Groetjes Kees & ChiKo

Credits aan:
Johan Weijermans
Boot Check www.boot-check.nl

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.