#PECH #BRANDWEER #MAKEOVER
In deze zie je dat we in het prachtige vestingstadje Nieuwpoort met pech komen te staan. Samen met mijn pa en de 2 honden zijn we een proefrit aan het maken met de VB001 om zo de nieuwe motor een beetje te testen. Als mijn vader uitstapt op de parkeerplaats ruikt hij benzine, toen we onder de bus keken bleek daar al een plasje benzine te liggen. Mijn pa is vroeger automonteur geweest en besloot onder de bus te gaan liggen om de boel eens van dichtbij te bekijken. Er bleek een benzineleiding te lekken en niet zo’n beetje ook. Ik had gelukkig een gereedschapskoffer bij me en met een tang heeft mijn pa het lekke stukje leiding afgeknipt en dat bleek onze redding te zijn.

Toevallig was daar een droneclubje aan het vliegen en die hebben het voorval gefilmd uit de lucht en nog meer mooie beelden gemaakt van Nieuwpoort, bedankt voor de mooie beelden Albert Kok.

Ook zie je dat we in deze vlog weer aan de slag gaan in het interieur van de VB002. Ik heb van havenvriend Erik Kardas die mij gaat helpen de tip gehad vinylwandbekleding te halen bij Boot-tapijt.nl in Zuidland. Zij verkopen dit mooie materiaal op rol en is zo’n 3 mm dik en voelt zacht aan. Een heel mooi materiaal voor op de wand want het is meteen strak en isoleert ook nog. Wel is het een hele kunst dit uit 1 stuk op de wand te plakken met lijm, want het liefste wil ik geen naden.

De dag voordat ik dit samen met Erik ging doen heb ik eerst wat gaatjes opgevuld met soort pur om een mooie strakke afwerking te krijgen.


Of het gelukt is kan je gaan zien in deze vlog!
Dit zie je allemaal in deze vlog!

Veel plezier met kijken!

Groeten Kees & ChiKo

De wandbekleding het ik gekocht bij http://www.boot-tapijt.nl


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne SahupalaCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.