#VLAMMEN #WADDENZEE #DYNAMO
In deze vlog zie je dat we aankomen in Den Helder. Mijn pa gaat een paar dagen van boord en ik vermaak me samen met ChiKo in de duinen en op het strand in de omgeving. Ook komt De Botendoktor Marijn Heere langs op mijn boot, want ik heb een probleem met mijn dynamo en dat probleem blijkt gevaarlijker te zijn dan ik dacht. Hij maakte kortsluiting en was loeiheet geworden. Gelukkig heeft Martijn de oplossing voor me gevonden en plaatst een flinke dynamo terug!

Als mijn pa weer terug is gaan we naar het Marine Museum en nemen onder andere een kijkje op onderzeeboot de Tonijn.

En we worden opgehaald om een zeer spectaculaire vaart te maken op de Waddenzee met een rib die maar liefst 600 pk heeft! Zo gaaf en mijn pa vond het ook wel wat!

Veel plezier met kijken!

Top Windows actie
Voor de kijkers van De Vloggende Bestemming is er een exclusieve kortingsactie voor deze dubbelglas dek/vluchhtluiken. Als je interesse in deze dubbelglas luiken kan je een mail sturen naar info@topwindows.nl met daarin de vermelding dat je dit gezien hebt bij de Vloggende Bestemming. Geef dan meteen even aan welke afmeting luik je zou willen, zodat ze een berekening kunnen maken voor een offerte. Het leuke is dat je dan 5% korting ontvangt!

Maar er is nog een leuke actie, want er is ook een korting van 5% op de dubbelglas patrijspoorten van TopWindows. Ik heb 10 stuks op mijn boot en ben er zeer blij mee, want heb simpelweg geen last meer van condens en ook de klapbare luiken zijn ideaal om te luchten en voorzien van een hor- regenkap combinaties. Niet alleen op de dubbelglas patrijspoorten, maar ook op bijbehorende zaken zoals de hor-regenkap combinaties en montagemateriaal voor de poorten krijg je 5% korting.
Ga naar de website van TopWindows en voer daar als kortingscode VLOGGENDEBESTEMMING5 in en dan wordt de 5% van het bedrag in mindering gebracht.

De link van de website;
https://www.topwindowsshop.com/nl
De actie is geldig tot 31 December 2023

——————
De elektrische vouwfiets die ik rij komt van de firma Lacros uit Schijndel en heb ik gekregen om hem uit te proberen. Voor de volgers van De Vloggende Bestemming is er nu een korting van 5% op het hele assortiment. De actie loopt t/m 14 mei 2023. Je kan de kortingscode DeVloggendeBestemming toevoegen in de winkelmand op de website van Lacros.
Dit is de link; https://www.lacros.nl/nl/

De Fatbike fiets die je in de vlog ziet komt van Himiway en is te bestellen via de onderstaande link.
https://nl.himiwaybike.com/products/himiway-electric-fat-bike?sca_ref=2790336.kcxuISY3g5
Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar info@devloggendebestemming.nl voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *