#vlog #reizen #avontuur

De Volgende Bestemming is in Ghana!!

In de aankomende vlogs ga je zien dat ik afreis naar Sunyani. Daar bezoek ik kindertehuis Hanukkah dat al 16 jaar gerund wordt door Mariette en haar Ghanese man Moses. Ze geven 43 kinderen onderdak en hebben een school waar 250 kinderen uit de omgeving en het kindertehuis les krijgen.
Zij heeft me uitgenodigd om te gaan vloggen en het wel en wee van het leven daar vast te leggen.


In vlog #5 trek ik de jungle in!! Maar dat kon niet met mijn gewone kleding vond Mariette. Dus heeft ze speciaal voor de gelegenheid een tijgerprint broek laten maken, die trouwens 10 maten te groot was. De rit met de auto was avontuurlijk en uiteindelijk hebben we een klein dorpje bereikt, waar ik een meisje hebt opgezocht die ik 6 jaar geleden ontmoet toen ze net geboren was. Selma van Dijk die ambassadrice is van kindertehuis Hanukkah was er toen ook bij en het pasgeboren meisje is vernoemd naar haar. Heel bijzonder dus en ik heb haar nu weer gezien en overladen met cadeaus die Selma had meegegeven. Wat een schatje die kleine Selma! Ook bezoeken we een school in het dorpje Hennekrom. Ook moet ik verschillende Afrikaanse gebruiken even testen. Zo moet ik water pompen uit een waterput en een jerrycan op mijn hoofd dragen. En o ja een mand bananen van 25 kg! Je ziet het in de een na laatste vlog vanuit Ghana!

Laat me weten wat je er van vond en ik waardeer het als je de video liked en je abonneert op deze pagina!

Social media ?
Instagram @devloggendebestemming
Persoonlijke instagram: @kaantjes
Facebook: De Vloggende Bestemming
Persoonlijke Facebook: Kees Aantjes

? info@aantjesmediaproducties.nl


? Muziek: Epidemic sound


Vlogcamera:Sony RX100 mark 7
Drone Mavic pro
B roll camera Panasonic GH5
Gimbal Zinyun Crane 2

Iedere Woensdag en Zondag een nieuwe reisvlog online!!

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.