#vlog #reizen #avontuur

De Volgende Bestemming is in Ghana!!

In de aankomende vlogs ga je zien dat ik afreis naar Sunyani. Daar bezoek ik kindertehuis Hanukkah dat al 16 jaar gerund wordt door Mariette en haar Ghanese man Moses. Ze geven 43 kinderen onderdak en hebben een school waar 250 kinderen uit de omgeving en het kindertehuis les krijgen.
Zij heeft me uitgenodigd om te gaan vloggen en het wel en wee van het leven daar vast te leggen.


In vlog #3 zie je dat ik aankom bij mijn eindbestemming Sunyani, na een hele hectische rit over hobbelige wegen. Het ontvangst bij het kindertehuis Hanukkah is overweldigend, 30 graden maar toch kippenvel!
Bij aankomst moet ik er direct aan geloven en krijg ik Ghanese kleding aangemeten. Oordeel zelf wat je er van vind 😉 Ook krijg ik op straat een spontaan huwelijksaanzoek. We krijgen te maken met een aanrijding in het drukke stadscentrum. Kortom een vlog bomvol Afrikaanse avonturen!

Ik hoop dat je een mooie indruk krijgt van het kleurrijke land in Afrika!

Laat me weten wat je er van vond en ik waardeer het als je de video liked en je abonneert op deze pagina!

Social media ?
Instagram @devloggendebestemming
Persoonlijke instagram: @kaantjes
Facebook: De Vloggende Bestemming
Persoonlijke Facebook: Kees Aantjes

? info@aantjesmediaproducties.nl


? Muziek: Epidemic sound


Vlogcamera:Sony RX100 mark 7
Drone Mavic pro
B roll camera Panasonic GH5
Gimbal Zinyun Crane 2

Iedere Woensdag en Zondag een nieuwe reisvlog online!!

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.