#vlog #afrika #avontuur

De Volgende Bestemming is in Ghana!!

In de aankomende vlogs ga je zien dat ik afreis naar Sunyani. Daar bezoek ik kindertehuis Hanukkah dat gerund wordt door Mariette en haar Ghanese man Moses.
Zij heeft me uitgenodigd om te gaan vloggen en het wel en wee van het leven daar vast te leggen.

In deze 2de vlog zie je de reis die ik afleg om het kindertehuis in Sunyani te bereiken. Ik kom aan in Accra en word daar opgevangen bij een dame die me onderdak bied voor een nacht. En ook nog even meeneemt naar de plaatselijke horeca. Het werd nog een gezellige avond.
De volgende morgen vlieg ik vanuit Accra naar Kumasi. Daar word ik opgehaald door Moses de man van Mariette die daar het kindertehuis runt. De weg is heel hobbelig en chaotisch verkeer. En als klap op de vuurpijl krijgt de auto last van een warmloper!

Ik hoop dat je een mooie indruk krijgt van het kleurrijke land in Afrika!

Laat me weten wat je er van vond en ik waardeer het als je de video liked en je abonneert op deze pagina!

Social media ?
Instagram @devloggendebestemming
Persoonlijke instagram: @kaantjes
Facebook: De Vloggende Bestemming
Persoonlijke Facebook: Kees Aantjes

? info@aantjesmediaproducties.nl


Credits: SBS6 Hart van Nederland
? Muziek: Epidemic sound


Vlogcamera die ik gebruik is de Sony RX100 mark 7
Drone mavic pro
B roll camera Panasonic GH5

Iedere Woensdag en Zondag een nieuwe vlog online.

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.