#GESPUIS #CAMPER #BETRAPT
In deze vlog zie je onderandere dat we te maken krijgen met wel heel brutale gasten op het parkeerterrein waar we overnachten met onze camper. De honden slaan aan en worden helemaal gek, waarom blijkt al snel want dit zien ze ook niet iedere dag. Wat we aantroffen zie je in deze vlog.

Ook zie je dat we het meest Oostelijke puntje van Spanje bezoeken, het heeft iets weg van een maanlandschap en er zijn heel veel films opgenomen. Maar eigenlijk mochten we daar niet komen met de camper en de locale politie wist ons voor de 2de keer te vinden en we moesten weer rechtsomkeer. Maar ik heb nog wel prachtige shots kunnen maken.

Daarna gaan we via een prachtige bergweg richting de ruïnes van Empúries. We gaan heel ver terug in de tijd, zelfs tot 600 jaar voor Christus waar de Grieken toen hier aan land kwamen en een stad oprichtte. We kijken onze ogen uit en ook dat we deze verlaten stad bijna voor onszelf hebben.

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *