#GERED #CAMPO #MOOISTE
In deze vlog neem ik je mee naar het Spaanse gezin waar ik 2.5 jaar geleden mijn hond ChiKo hebt opgehaald. We komen tijdens onze rondreis door Spanje vlak langs deze plek en wil er graag heen om ze te bedanken voor de goede zorgen en ze te laten zien dat hij in een goed nest is beland. Het werd een bijzondere ontmoeting met de familie die in een huis in Alhaurin el Grande woont. En ik heb een speciaal cadeau voor ze meegenomen.

Ook ben ik er achter gekomen waar ChiKo is gevonden en wij gaan naar die plek toe om daar in de camper de nacht door te brengen. Ik was wel even onder de indruk van wat me overkwam en ChiKo trouwens ook, maar is een hele mooie ontmoeting geworden.

Na dit bezoek gaan we richting Marbella en hebben een mooi plekje gevonden waarvandaan we de stad kunnen bezoeken. In de volgende vlog zie je dat we ons onderdompelen in de wereld van de glitter en glamour in deze bekende luxe badplaats.

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.