#winter #schip #koud
In deze vlog zie je dat Thijs mijn Webasto diesel verwarming gaat inbouwen. Net op tijd voor de extreme kou die er aan komt. Alleen wil het systeem nog niet helemaal werken dus dat moet binnenkort nog even gebeuren. Tot die tijd gebruik ik alle kachels aan boord even om de extreme koude dagen door te komen.

Ook zie je dat mijn vader weer aan boord komt maar bij aankomst met zijn auto op de kade glijt hij uit en viel bijna in het water. Gelukkig liep het goed af en heeft ie alleen wat vlekken op zijn kleding.

Ook laat ik zie hoe het is om met deze kou aan boord te verblijven en hoe ik dat ervaar. En dat ik heb gekozen om in dubbel glas op mijn boot te investeren. Ik was er helemaal klaar mee dat het zo vochtig was en er veel kou binnen kwam. Ik heb gekozen voor dubbelglas van Top Windows en die maken gebruik van kunststof raamprofielen en dat laat de kou buiten veel beter dan aluminium. Het is echt het beste van het beste en volgende week komen ze inmeten aan boord.

En ga ik samen met mijn pa en ChiKo de polder in met de brandweerwagen om te genieten van het landschap met een laag sneeuw en ijs. En kan ik meteen even mijn nieuwe drone uitproberen.


Mocht jij ideeen hebben rondom alles dat met mijn schip te maken heeft laat het dan vooral weten in de commentaren onder deze video. O ja….. misschien weet je nog wel een leuke naam?

En mijn vlogs zijn nu ook te zien via https://watersport-tv.nl het super leuke online platform voor de watersport liefhebben en ik ga ook voor hun hele leuke dingen doen.

Kortom…… er gaat heel veel gebeuren de aankomende tijd dus hou mijn kanaal in de gaten en abonneer ook even en druk op het belletje zodat je meteen ziet wanneer er een nieuwe video is.

Veel plezier met kijken!

Tot de Vloggende Bestemming

Groetjes Kees & ChiKo

Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.