#SCHIPPER #BINNENKIJKEN #TRIO
In mijn nieuwe serie ‘Schipper mag ik binnenkijken?’ neem ik een kijkje aan boord bij mensen die mij hun trots laten zien.

In deze aflevering zie je dat Hannes en Remke Veerling hun compleet verbouwde ex-voetveer de Trio laten zien vol trots. Ze zijn helemaal verliefd op hun scheepje uit 1933, die een rijkelijk (werk)verleden heeft. Ook heeft het ze niet helemaal meegezeten, want na 1600 uur klussen is de Trio gezonken in de haven. Ze vertellen het verhaal en geven mij en mijn pa een rondleiding!Veel plezier met kijken!

Groeten Kees & ChiKo


Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/…

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne SahupalaCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.