#GAT #BOOT #GERLOS
In deze vlog zie je dat Martijn van Topwindows aan boord komt om een meting uit te voeren voor het nieuwe dakluik dat ik binnenkort krijg op mijn voordek. Het dakluik is nieuw op de markt en is van dubbelglas zodat ik straks geen last meer van condens zal hebben in slaapvertrek. Ook gaan we kijken naar de mogelijkheid om een vluchtluik van dubbelglas in de spiegel van mijn boot te maken. Zo kan ik straks bij nood ontsnappen uit de masterbedroom via dat luik mocht het nodig zijn. Ook heb ik dan meer licht binnen en kan ik ventileren en zie ik straks de eendjes zwemmen vanuit mijn bed. Wel spannend om zo’n gat te gaan maken in mijn boot.

En we zijn in Gerlos voor de Almabrieb! Een groot spektakel waar heel veel mensen op af komen, het is een en al gezelligheid in het dorp. De koeien gaan vanuit de bergweides terug de stal in voor het wintersportseizoen. Ik sta op de plek met mijn pa waar ik als kind van 4 skien heb geleerd. Ook komen er nog vrienden van mij op bezoek!

Veel plezier met kijken!

Zaterdag 26 November vier ik mijn 41e verjaardag en het lijkt me super leuk dat met jullie lieve trouwe volgers te doen. En wel in Cocktailbar Blauwpoort, we maken er een gezellige middag van en ook kinderen zijn van harte welkom en de entree is gratis! De consumpties zijn voor je eigen rekening, maar ik zal zorgen dat er taart is. Mijn pa komt ook gezellig met Trixie en Tiny en de brandweerwagen staat voor de deur en dan kan je die ook nog even bekijken. Ik heb er zin in en laat vooral even weten of je komt! Erik en Diana komen ook nog even om de hoek kijken.

Locatie; Cocktailbar Blauwpoort, Blauwpoortsplein 9 in Dordrecht.
Parkeren in het centrum is tegen betaling en kan op straat of in een van de vele garages.

Hopelijk zie ik je dan!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.