#jacht #varen #spannend
In deze vlog zie je dat ik mijn boot ga ophalen in Tholen. Een spannende dag dus en kon de afgelopen dagen niet wachten. De overdracht van mijn huis is achter de rug en de boot zal nu dus onder andere (naast mijn camper) mijn huis zijn. Mijn ouders brachten maatje Merijn en mij weg naar Tholen met de brandweer. Mijn moeder heeft net zware chemokuren achter de rug dus heel bijzonder dat ze hier bij kon zijn. En ChiKo mocht tussenin zitten.
Ook maatje Patrick was in Tholen om wat mooie droneshots van het weg varen te filmen. Na de papieren te hebben getekend was het officieel en ben ik eigenaar van die leuke schip.

Bij het weg varen uit de haven van Tholen ging het direct al niet helemaal soepel. Oeps……

Volgende week Zondag zie je het vervolg van de terugreis.

Mocht jij ideeen hebben rondom alles dat met mijn schip te maken heeft laat het dan vooral weten in de commentaren onder deze video. O ja….. misschien weet je nog wel een leuke naam?

En mijn vlogs zijn nu ook te zien via https://watersport-tv.nl het super leuke online platform voor de watersport liefhebben en ik ga ook voor hun hele leuke dingen doen.

Kortom…… er gaat heel veel gebeuren de aankomende tijd dus hou mijn kanaal in de gaten en abonneer ook even en druk op het belletje zodat je meteen ziet wanneer er een nieuwe video is.

Veel plezier met kijken

Tot de Vloggende Bestemming

Groetjes Kees & ChiKo

Credits aan:
Johan Weijermans
Boot Check www.boot-check.nl

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.