#CAMPERTRIP #OOSTENRIJK #HANGBRUG
We komen in deze vlog aan op onze eerste stop in Oostenrijk tijdens deze camoertrip. Reutte is de Vloggende Bestemming want daar is een spectaculaire attractie! De Highline179 is de langste voetgangers hangbrug in Tibetaanse stijl ter wereld en je loopt maar liefst 115 meter boven de grond. Voor mij een dingetje omdat ik best wel wat hoogtevrees heb, maar toch ga ik er voor samen met mijn pa. En daar heb ik geen spijt van!

De Vloggende Bestemming die we aandoen is Ehrwald. Paul Verwilgen is een kennis van ons en is geëmigreerd naar deze plaats in Oostenrijk. Hij laat ons mooie plekjes zien en werk ook voor de plaatselijke brandweer als vrijwillig en krijg het voor elkaar dat we binnenkort een spectaculaire demonstratie van een blusrobot. Een uniek apparaat en van dit type nog de enige in de wereld. Maar eerst drinken we even gezellig een flinke bier met de heren om alvast kennis te maken. En dat is de gewoonte daar om dat om half 11 op Zondagmorgen te doen.
En nemen we een kijkje bij de Zugspitzebahn, het kent een rijke historie en we nemen nog een kijkje in een museum waar prachtig oude techniek te zien is.

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.