#SKIEN #SPANJE #CAMPER
In deze vlog zie je dat we vanuit Sevilla richting de Sierra Nevada rijden met de camper. We hebben heel veel zin in het volgende avontuur want het moet een bijzondere beleving worden. We hebben als doel een paar leuke afdalingen op de ski’s te gaan maken en dat in Spanje! Voor mijn pa is het 3 jaar geleden dat hij heeft geskied en is best een beetje zenuwachtig of het allemaal nog een beetje wil lukken. Om naar het skigebied te gaan hebben we een mooi rit voor de boeg door het gebergte. Hoe het ons vergaat op de ski’s en of mijn pa er op zijn hoge leeftijd nog wat van bakt op de piste zie je in deze vlog!

Veel plezier met kijken!

Hieronder de link van de Himiway Cruiser fatbike waar ik al heel veel plezier van heb gehad tijdens deze trip!

https://nl.himiwaybike.com/products/himiway-electric-fat-bike?sca_ref=2790336.kcxuISY3g5

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *